Smart och säker laddning med lastbalansering.

Några byggnader är nya, andra byggnader är äldre – vissa har mer fri kapacitet än andra, medan vissa har ingen ledig kapacitet alls. Oavsett förutsättningarna så bör bostadsrättsföreningen eller samfälligheten investera i en smart laddningslösning med lastbalansering vilket garanterar snabbast möjliga laddningshastighet baserat på tillgänglig kapacitet. Det finns ett säkert sätt att ladda din bil, samtidigt som du får upp till 10 gånger snabbare laddning jämfört med ett vanligt uttag. Smart laddning med lastbalansering är också en framtidssäkrad lösning som kan ta hänsyn till effektavgifter när det blir relevant på den privata elmarknaden.

 

Rättvis kostnadsfördelning – för dig och dina grannar

När man köper en laddningslösning till bostadsrättsföreningen eller samfälligheten, är det en fråga om kostnad – vem betalar för installation, vem betalar för el? Undvik onödiga negativa diskussioner och satsa på en laddningslösning som underlättar enkel och rättvis kostnadsfördelning mellan föreningen och den enskilda boende. På så sätt kan föreningen och dess medlemmar hitta den bästa lösningen och distributionen för dig!

 

Att investera i ett system för laddning av elbilar garanterar effektivare distribution av tillgänglig el, ger fler tillgång till tillgänglig kapacitet samtidigt och erbjuder betalningslösningar så att styrelsen kan säkra inkomst för drift av anläggningen. Att kunna erbjuda laddning för elbilar och plug-in hybrider blir så småningom ett viktigt försäljningsargument.

– Nils Sødal, senior kommunikationsrådgivare vid NAF

 

Skalbar laddningslösning

Tänk på att fler människor kommer att vilja använda laddaren så småningom! Det kommer alltid att finnas fler personer som vill ha möjlighet att ladda elbilen på parkeringsplatsen efter att laddaren har installerats. Se därför till att du väljer en laddningslösning som möjliggör enkel installation av fler laddare utan att kompromissa med kapacitet och hastighet – även efter att laddningssystemet har installerats.

 

Enkel drift och underhåll

Vad händer om en laddare plötsligt inte fungerar eller om du behöver uppdatera programvaran på laddaren? Bestäm i förväg om detta är något bostadsrättsföreningen eller fastighetsskötaren kan eller har möjlighet att hantera själv, eller om du vill ha en komplett laddningslösning där även drift och underhåll ingår i paketet.

 

Med Flexiladdare från Grön Kontakt får din förening:

• Skalbart laddningssystem

• Full lastbalansering

• Rättvis kostnadsfördelning – hanteras sömlöst av Grön Kontakt

• Operativplattform för laddstationer

• Kundtjänst 24/7

 

Med Flexiladdare från Grön Kontakt får medlemmarna:

• Egen användarplattform – ”Min laddare”

• Gratis månadsladdningsminuter

• Gratis laddningskort

• Kundtjänst 24/7

 

 

Smart, säker och enkel laddning

Kundtjänst: 0771-664400

E-post: [email protected]

Besöksadress

Sveavägen 9, 9tr 111 57 Stockholm

Copyright (c) 2019 Grön Kontakt All Rights Reserved. Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer